Csordás Attila

Csordás Attila vagyok, 2003 óta tanítok az általános iskola első négy évfolyamán, ebből közel 10 évet kislétszámú logopédiai osztályban töltöttem el.

Legfontosabb feladatomnak gondolom a tanítás során a gyerekek ösztönzését, érdeklődésük fenntartását, a célom az, hogy a gyerekek maguk is érdekeltek legyenek, és hasznát lássák annak, amit csinálunk. Minden évben megpróbálok ehhez egy olyan motivációs rendszert kidolgozni, ami könnyen illeszkedik a diákok személyiségéhez, egyre inkább bevonva a tanításba, értékelésbe az infokommunikációs eszközöket is. Folyamatosan képzem magam, mostanában leginkább a konfliktuskezelés és az iskolai informatikai megoldások területén; emellett természettudományokkal foglalkozó tehetségkört vezetek; igyekszem elérni, hogy a gyerekek egy békés közösségben tudjanak fejlődni

Minden tudásommal, tapasztalatommal azon munkálkodom, hogy erős, gondoskodó és önálló, egészséges önértékeléssel rendelkező gyermekeket neveljek, akik magukért és saját környezetükért felelősek. Bízva abban, hogy ennél fogva képesek lesznek hozzájárulni a társadalom pozitív irányú fejlődéséhez.

 

img_0715_1.JPG